DE WEBSHOP VAN BUNDELTJE GEMIS                is tijdelijk gesloten!Troostshop voor bij het gemis van een kindje, een dierbare en voor mensen met een kinderwens

Bundeltje Gemis is een webshop met troostartikelen voor bij het verlies van een kindje of een andere dierbare. Ook vind je hier de gelijknamige dichtbundeltje voor ouders die hun kindje moeten missen. Daarnaast vind je op deze website een klein assortiment voor wensouders, die in de loop van de tijd zal worden uitgebreid.

 

Bundeltje Gemis staat voor:

☆Liefdevolle troostgeschenken bij verlies en gemis van een kind of een andere dierbare 
☆Liefdevolle geschenken voor mensen met een kinderwens

☆Persoonlijk contact 

☆Veel mogelijkheden, ik denk graag met je mee 

☆Iemand anders een geschenk sturen? Ik voeg kosteloos een kaartje bij met jouw boodschap

                                                                        ☆Liefdevol en mooi verpakt                                                        


Houten Familie poppetjes

Stel je gezin samen met deze houten poppetjes (peg dolls). Je gezin is het allerbelangrijkste. Het zijn degenen die je het meeste liefhebt, ook als gezinsleden niet meer zichtbaar bij jullie zijn. Met deze houten poppetjes kun je je gezin uitbeelden (incl. sterrenkindje(s), wenskindje(s) of een andere overleden dierbare) en een mooi plekje in huis geven. Ook mooi om cadeau te geven voor bijvoorbeeld de jaardag van een overleden kindje.


Project 'jij bent mijn wereld'

Toen ik het gedichtje 'Jij bent mijn wereld' schreef, kwam ik op het idee om alle kindjes die worden gemist een podium te geven.

Om deze lieve en mooie onzichtbare kinderen zichtbaar te maken. Omdat zij de wereld voor iemand zijn, net zoals ieder ander kind dat is. Omdat ook zij vol trots gedeeld mogen worden.

sale - Mijlpaalkaarten

18 mooie mijlpaalkaarten voor mensen in het fertiliteitstraject, waarmee ze hun weg naar een wonder vast kunnen leggen. Kaarten als 'ziekenhuisbezoek' en 'wachten duurt zooo lang' zijn een kleine greep uit het assortiment. Het laatste kaartje bevat een gedichtje, waarvan ik hoop dat iedereen die in dit traject zit hem kan gebruiken, maar er is ook een andere variant verkrijgbaar.


Dichtbundel bundeltje gemis

Als iemand een kindje verliest zijn er geen woorden. Dat heb ik zelf ervaren toen mijn neefje Josha op 17 juni 2016 overleed. Het verdriet is te groot en er zijn te weinig woorden....maar uiteindelijk vond ik de woorden om de liefde, de trots, het gemis en het verdriet na het verlies van een kindje op papier te zetten. Met mijn gedichtjes hoop ik sterrenouders troost en (h)erkenning te bieden.Sieraden bij verlies

Een klein gebaar om te laten weten dat je aan iemand denkt, dat kan met de zorgvuldig geselecteerde sieraden voor o.a. ouders van een overleden kindje of bij verlies van een andere dierbare. Bij de sieraden wordt standaard een lief mini kaartje geleverd met een klein gedichtje en ze worden mooi verpakt.


gedicht op maat

 

Soms is het lastig om de juiste woorden te vinden, maar ik help je hier graag bij. Ben je op zoek naar een gedichtje dat verwoord wat jij voelt, of juist om cadeau te geven, om te plaatsen bij een gedenkplekje, voor op een grafje of voor op een geboorte- of rouwkaartje? Ik maak een gedichtje of tekst helemaal op maat voor je en hij is pas af als jij helemaal tevreden bent met het resultaat.Bundeltje Gemis winnaar 'New webshop awards'

Bundeltje Gemis is uitgeroepen tot winnaar van "The New Webshop Awards" in de categorie Overig en heeft tevens de Publieksprijs gewonnen. 
Kaart Kaarsje
vanaf € 4,25
Kaart Liefhebben
€ 1,95 € 0,75
Kaart Liefde Papa
€ 1,95 € 0,75
Kaart Niet Meer Hier
€ 1,95 € 0,75
Kaart Veel te Kort
€ 1,95 € 0,75
Set 3 kaarten
€ 5,50 € 4,95
Lamp Twinkle
€ 9,50 € 7,95
Kaars Ik Mis Je
€ 9,50 € 8,50
Kaart Jaardag
€ 1,95 € 0,75
Wens-Kaart
€ 1,95 € 0,75
Kaart Liefde Mama
€ 1,95 € 0,75
Kaars Hou van Jou
€ 9,50 € 7,50
Poster - Mijn Liefde
€ 3,20 € 1,00

Over Bundeltje Gemis


Bundeltje Gemis is begonnen met een dichtbundel voor alle sterrenouders die troost en (h)erkenning zoeken voor hun verdriet en gemis.

Het verhaal achter Bundeltje Gemis gaat over mijn (achter)neefje Josha, die 25 uur na zijn geboorte overleed.

Het verlies en het gemis van dit mooie, lieve en krachtige jongetje heeft uiteindelijk geresulteerd in een dichtbundeltje en deze webshop met troostgeschenken voor ouders van een overleden kindje, voor bij het gemis van een dierbare en voor mensen met een kinderwens.

Mijn neefje Josha Ilay

☆ voor altijd geliefd, voor altijd gemist 

Het verhaal van Josha

Dit is het verhaal achter Bundeltje Gemis. Carmen is de moeder van mijn neefje Josha. Één dag na zijn geboorte overleed hij. Carmen vertelt in deze video wat er met Josha is gebeurd en wat dat met haar als moeder deed.

 

In mijn zoektocht naar een liefdevol en waardevol cadeau om Josha zijn ouders een hart onder de riem te steken, een gebaar om te laten weten dat ik aan ze dacht, kon ik niets vinden wat zei wat ik  ze wilde zeggen. Daarom ben ik het Bundeltje Gemis gaan schrijven. Het boekje is dan ook opgedragen aan Josha en alle andere kindjes die zo ontzettend worden gemist.