· 

Bundeltje Gemis is NU verkrijgbaar!

Veel tijd, tranen, geduld en liefde heeft het gekost om Bundeltje Gemis te realiseren. Maar eindelijk is hij er dan. Het boekje dat ik liever nooit had hoeven schrijven en een onderwerp dat me zo ontzettend nauw aan het hart ligt. Want na het verlies van mijn neefje Josha werd de wereld anders. Nog nooit had ik zulk verdriet ervaren en nog nooit heb ik mensen zo gebroken gezien als de ouders van Josha. Dat heeft zo'n impact op me gemaakt!

 

Veel gesprekken zijn er aan vooraf gegaan, voordat ik de gedichtjes voor Bundeltje Gemis op papier kon zetten. Maar het resultaat is een lief dichtbundeltjes met daarin 34 gedichtjes over het verlies van een kindje/ baby. Over de rauwheid van rouw, de strijd die je voert, maar ook over de liefde en de trots die je voelt voor je kindje, ook al is deze niet meer bij je.

Bundeltje Gemis is opgedragen aan Josha en aan alle andere kindjes die zo ontzettend worden gemist. Mogen zij ons hart voor altijd verlichten en nooit worden vergeten.  

Vanaf nu verkrijgbaar in de webshop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0