Meer informatie over Bundeltje Gemis

BundeltjeGemis.nl is een webshop met een liefdevol dichtbundeltje, troostcadeautjes en lieve posters en kaartjes voor ouders van een sterrenkindje.

 

Bundeltje Gemis is ontstaan nadat mijn neefje Josha één dag na zijn geboorte overleed. In mijn zoektocht naar een liefdevol en waardevol cadeau om zijn ouders een hart onder de riem te steken, een gebaar om te laten weten dat ik aan ze dacht, kon ik geen passend 'cadeau' vinden. Daarom ben ik Bundeltje Gemis gaan schrijven.

 

In de eerste instantie was dit bedoeld als persoonlijk dichtbundeltje, alleen voor hen, maar ik merkte om me heen dat meer sterrenouders het waardevol vinden om een persoonlijk dichtbundeltje te hebben en dat er mensen zijn die graag een dichtbundeltje cadeau willen geven als woorden hen zelf tekort schieten. En zo ging ik aan de slag om het Bundeltje Gemis te realiseren.

 

Het bundeltje is geschikt voor sterrenpapa’s en sterrenmama’s die hun mooie kindje tijdens of na de geboorte zijn verloren, vanaf een zwangerschapstermijn van ongeveer 22 weken tot ongeveer één jaar na de geboorte.

 

Naast het dichtbundeltje zelf heb ik ook een paar liefdevolle kaartjes gemaakt welke mooi zullen staan bij het monumentje of op het grafje van een sterrenkindje.

 

Inmiddels ben ik gestart met een tweede dichtbundeltje, waarvan ik hoop deze eind dit jaar (2019) of begin 2020 uit te kunnen geven.


Spreken bij een afscheid/herdenking

Wil je dat ik een gedichtje schrijf en deze voordraag tijdens een afscheid of herdenking, dan wil ik dat met alle liefde doen. Samen bepalen we wat er in moet worden verwerkt, zodat het een uniek, liefdevol en persoonlijk verhaal wordt. Voor de mogelijkheden, eventuele kosten en/of vragen kun je me altijd vrijblijvend mailen: info@bundeltjegemis.nl.


Meer informatie over Ellen

Hi, ik ben Ellen, het gezicht achter Bundeltje Gemis. 
Ik ben 35 jaar, heb twee kinderen en twee katten en ben al 16 jaar samen met mijn man Robert.

Schrijven is mijn passie en ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren gedichtjes. Het is voor mij een manier om van me af te schrijven, mijn emoties, liefde, verdriet en herinneringen op papier te zetten. Uit hobby startte ik in 2016 met de website www.lieveliefde.com, omdat ik mijn gedichtjes met de wereld wilde delen. Hier plaats ik voornamelijk gedichtjes over alles wat ik meemaak als moeder.

 

Op 17 juni 2016 kwam er een zwart hoofdstuk in ons leven. Mijn neefje Josha overleed na slechts 25 uur geleefd te hebben. En dan sta je met lege handen, geen woorden en langs de zijlijn met een immens verdriet. En dus ben ik mijn hart gaan volgen....gedichtjes schrijven, maar nu om het verdriet, het gemis en de liefde voor Josha op papier te zetten. Om het zelf van me af te schrijven, maar vooral ook om zijn papa en mama (en inmiddels) regenboogzusje bij te staan en te laten weten dat ik aan ze denk, met ze meeleef en zo goed mogelijk probeer te begrijpen wat ze doormaken.

Wat begon als een lief persoonlijk cadeautje heeft nu geresulteerd in dit dichtbundeltje en een webshop voor sterrenouders, waarvan ik hoop dat ook zij er troost in kunnen vinden.