Meer informatie over Bundeltje Gemis

BundeltjeGemis.nl is een webshop voor troostgedichten en troostcadeautjes voor ouders van een sterrenkindje.

 

Bundeltje Gemis is ontstaan nadat mijn neefje Josha één dag na zijn geboorte overleed. In mijn zoektocht naar een liefdevol en waardevol cadeau om zijn ouders een hart onder de riem te steken, kon ik niets passend vinden. Daarom ben ik Bundeltje Gemis gaan schrijven.

 

In de eerste instantie was dit bedoeld als persoonlijk dichtbundeltje, maar ik merkte om me heen dat meer sterrenouders het waardevol vinden om een persoonlijk dichtbundeltje te hebben. En zo ging ik aan de slag om het Bundeltje Gemis te realiseren.

 

Het bundeltje is geschikt voor sterrenpapa’s en sterrenmama’s die hun mooie kindje tijdens of na de geboorte zijn verloren, vanaf een zwangerschapstermijn van ongeveer 22 weken tot ongeveer één jaar na de geboorte. Naast het dichtbundeltje zelf heb ik ook een paar liefdevolle kaartjes gemaakt welke mooi zullen staan bij het monumentje of op het grafje van een sterrenkindje. Inmiddels ben ik gestart met een tweede dichtbundeltje, waarvan ik hoop dat deze het 2e kwartaal van 2023 uitkomt.


Spreken bij een afscheid/herdenking

Wil je dat ik een gedichtje schrijf en deze voordraag tijdens een afscheid of herdenking, dan wil ik dat met alle liefde doen. Samen bepalen we wat er in moet worden verwerkt, zodat het een uniek, liefdevol en persoonlijk verhaal wordt. Voor de mogelijkheden, eventuele kosten en/of vragen kun je me altijd vrijblijvend mailen: info@bundeltjegemis.nl.


Meer informatie over Ellen

Hi, ik ben Ellen, het gezicht achter Bundeltje Gemis. 

Schrijven is mijn passie en ik schrijf al zo lang als ik me kan herinneren gedichtjes. Het is voor mij een manier om van me af te schrijven en mijn emoties, liefde, verdriet en herinneringen op papier te zetten. Uit hobby startte ik in 2016 met de website www.lieveliefde.com, omdat ik mijn gedichtjes met de wereld wilde delen. Hier plaats ik voornamelijk gedichtjes over alles wat ik meemaakte als moeder.

Op 17 juni 2016 kwam er een zwart hoofdstuk in ons leven. Mijn neefje Josha overleed na slechts 25 uur geleefd te hebben. En dan sta je met lege handen, geen woorden en langs de zijlijn met een immens verdriet. En dus ben ik mijn hart gaan volgen....gedichtjes schrijven, maar nu om het verdriet, het gemis en de liefde voor Josha op papier te zetten. Om het zelf van me af te schrijven, maar ook om zijn papa en mama, familie (en inmiddels) regenboogzusje bij te staan en te laten weten dat ik aan ze denk, met ze meeleef en zo goed mogelijk probeer te begrijpen wat ze doormaken.

 

Wat begon als een lief persoonlijk cadeautje heeft nu geresulteerd in dit dichtbundeltje en webshop voor sterrenouders, waarvan ik hoop dat ook zij hier ook troost in kunnen vinden.