Blog

Blog · 02. januari 2020
Voor het gedicht "Een nieuw jaar" heb ik op mijn social media input gevraagd aan sterrenouders over hoe zij de feestdagen en de jaarwisseling hebben ervaren en wat voor gevoel zij hebben bij een nieuw jaar. Het gedicht is iets langer geworden dan verwacht, maar hopelijk sluit het goed aan op het gevoel van alle inzendingen die ik heb mogen ontvangen.
Blog · 11. augustus 2019
Toen ik het gedichtje 'Jij bent mijn wereld' schreef, kwam ik op het idee om alle kindjes die worden gemist een podium te geven. Om deze lieve en mooie onzichtbare kinderen zichtbaar te maken voor de wereld. Omdat zij de wereld voor iemand zijn, net zoals ieder ander zichtbaar kind dat is. Omdat ook zij vol trots met de wereld gedeeld mogen worden. Wil jij ook graag de foto van jou kindje(s) hier tussen laten plaatsen? Stuur dan een foto en de naam van je kindje(s) per mail naar...

Blog · 12. mei 2019
Moederdag....een ontzettend moeilijke en confronterende dag voor een moeder die een of meerdere kindjes moet missen, een kind die zijn/haar moeder moet missen en een vrouw die moeder is in haar hart, maar nog geen kindje heeft. Speciaal voor hen schreef ik een aantal gedichtjes over Moederdag.
Blog · 02. januari 2019
2018, het jaar dat Bundeltje Gemis is ontstaan, het jaar waarin ik mijn hart besloot te volgen en mijn eerste dichtbundeltje besloot uit te geven in eigen beheer. Een jaar met veel mooie maar ook veel verdrietige momenten, zoals de 2e verjaardag van mijn neefje vieren bij zijn grafje en nog altijd het verdriet en het gemis voelen. Maar ik ben ook heel dankbaar voor 2018. voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en mee in contact kwam.........

Blog · 21. december 2018
Vrijdagavond 14 december gaf Manu Keirse, klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet, een lezing in Bennekom. In dit blog probeer ik samen te vatten wat deze avond werd verteld en mij heeft gebracht.
Blog · 07. oktober 2018
De eerste maanden na het verlies van Josha en zijn begrafenis voelde raar. Ik had sterk de behoefte om iets voor de ouders van Josha te doen, maar ik wist niet goed wat en hoe. Ik twijfelde constant of ik wel of niet iets van me moest laten horen, want aan de ene kant dacht ik 'daar hebben ze geen behoefte aan', maar aan de andere kant dacht ik 'ik wil dat ze weten dat wij aan ze denken, dat wij aan Josha denken'. Constant in die strijd met mezelf besloot ik toch elke keer weer een berichtje te...

Blog · 22. september 2018
Woensdag 22 juni 2016, de dag van Josha zijn afscheid, zijn begrafenis....
Blog · 17. september 2018
De eeste en laatste keer dat ik mijn neefje zag, dat vergeet ik nooit meer....ik kan hem nog zo helder voor me zien, elke keer weer.

Blog · 10. september 2018
Mijn eerste blog. Ik neem jullie mee op een reis door liefde, verdriet, rouw en alles wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het ontstaan van Bundeltje Gemis Hoe een klein mannetje een grote impact op ons leven maakte en voor altijd een afdruk in ons hart heeft achter gelaten.