· 

Terugblik 2018 - Vooruitblik 2019

2018, het jaar dat Bundeltje Gemis is ontstaan, het jaar waarin ik mijn hart besloot te volgen en mijn eerste dichtbundeltje besloot uit te geven in eigen beheer. Een jaar met veel mooie maar ook veel verdrietige momenten, zoals de 2e verjaardag van mijn neefje vieren bij zijn grafje en nog altijd het verdriet en het gemis voelen.

 

Maar ik ben ook heel dankbaar voor 2018,  voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en mee in contact kwam, de harten die ik mocht raken, voor de steun van de mensen om mij heen die mij hielpen om Bundeltje Gemis te realiseren. De steun van mijn nichtje Carmen en haar vriend Rick, omdat Bundeltje Gemis uiteindelijk is ontstaan uit het verlies en gemis van mijn neefje Josha, hun zoontje. De steun van mijn zwager en schoonzus, de ouders van mijn nichtje, en de steun van mijn man die mij ondersteunt met de zakelijke afhandeling en iedere keer weer van alles aan moet horen. Maar ook het geduld van mijn kinderen. Het kost veel tijd, maar ik schrijf alles met liefde en doe alles vanuit liefde. 

2019 wordt hopelijk een nog mooier jaar voor Bundeltje Gemis. Een jaar waarin ik een paar hele mooie samenwerkingen aan zal gaan met fijne en lieve mensen, zoals de samenwerking met Elisio Vlinderpost. Samenwerkingen waar ik heel dankbaar voor ben, maar nog niet echt iets over kan zeggen omdat dit nog verder vormgegeven moet worden. 2019 wordt voor mij een jaar van persoonlijke groei, zo zal ik zal o.a. een cursus gaan volgen zodat ik in de toekomst ook workshops kan gaan geven over hoe mensen verdriet van zich af kunnen schrijven en zo hopelijk beter kunnen leven met hun verlies/ het verdriet van zich af kunnen schrijven. En ook het jaar waarin ik hoop mijn tweede boekje uit te kunnen geven. Ik ben momenteel bezig met twee mooie boekjes, waarvan ik er in ieder geval één hoop uit te kunnen geven dit jaar.  Daarnaast heb ik nog zoveel plannen in mijn hoofd, maar de tijd zal leren of ik dat allemaal bol kan werken met de beperkte tijd en beperkte middelen die ik heb. 

Maar voor nu wens ik iedereen een mooi, liefdevol en gezond 2019.


Voor degene die in 2018, of eerder, een geliefde zijn verloren wens ik ook een jaar vol sterkte, steun, liefde en kracht.
Onthou dat verdriet geen tijd kent, gun jezelf de tijd om te rouwen, om de liefde en herinneringen een mooi plekje te geven in je hart zodat je uiteindelijk kunt leren leven met het verlies en het (gebroken) geluk weer zult leren vinden.
Het wordt nooit meer zoals het was, jij wordt nooit meer zoals het was, maar dat kan ook niet en dat hoeft ook niet.
Liefde overwint alles!

Liefs, Ellen
Bundeltje Gemis 

Reactie schrijven

Commentaren: 0