· 

Terugblik 2018 - Vooruitblik 2019

2018, het jaar dat Bundeltje Gemis is ontstaan, het jaar waarin ik mijn hart besloot te volgen en mijn eerste dichtbundeltje besloot uit te geven in eigen beheer. Een jaar met veel mooie maar ook veel verdrietige momenten, zoals de 2e verjaardag van mijn neefje vieren bij zijn grafje en nog altijd het verdriet en het gemis voelen.

 

Maar ik ben ook heel dankbaar voor 2018,  voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en mee in contact kwam, de harten die ik mocht raken, voor de steun van de mensen om mij heen die mij hielpen om Bundeltje Gemis te realiseren. De steun van mijn nichtje Carmen en haar vriend Rick, omdat Bundeltje Gemis uiteindelijk is ontstaan uit het verlies en gemis van mijn neefje Josha, hun zoontje. De steun van mijn zwager en schoonzus, de ouders van mijn nichtje, en de steun van mijn man die mij ondersteunt met de zakelijke afhandeling en iedere keer weer van alles aan moet horen. Maar ook het geduld van mijn kinderen. Het kost veel tijd, maar ik schrijf alles met liefde en doe alles vanuit liefde. 

2019 wordt hopelijk een nog mooier jaar voor Bundeltje Gemis. Een jaar waarin ik een paar hele mooie samenwerkingen aan zal gaan met fijne en lieve mensen, zoals de samenwerking met Elisio Vlinderpost. Samenwerkingen waar ik heel dankbaar voor ben, maar nog niet echt iets over kan zeggen omdat dit nog verder vormgegeven moet worden. 2019 wordt voor mij een jaar van persoonlijke groei, zo zal ik zal o.a. een cursus gaan volgen zodat ik in de toekomst ook workshops kan gaan geven over hoe mensen verdriet van zich af kunnen schrijven en zo hopelijk beter kunnen leven met hun verlies/ het verdriet van zich af kunnen schrijven. En ook het jaar waarin ik hoop mijn tweede boekje uit te kunnen geven. Ik ben momenteel bezig met twee mooie boekjes, waarvan ik er in ieder geval één hoop uit te kunnen geven dit jaar.  Daarnaast heb ik nog zoveel plannen in mijn hoofd, maar de tijd zal leren of ik dat allemaal bol kan werken met de beperkte tijd en beperkte middelen die ik heb. 

Maar voor nu wens ik iedereen een mooi, liefdevol en gezond 2019.


Voor degene die in 2018, of eerder, een geliefde zijn verloren wens ik ook een jaar vol sterkte, steun, liefde en kracht.
Onthou dat verdriet geen tijd kent, gun jezelf de tijd om te rouwen, om de liefde en herinneringen een mooi plekje te geven in je hart zodat je uiteindelijk kunt leren leven met het verlies en het (gebroken) geluk weer zult leren vinden.
Het wordt nooit meer zoals het was, jij wordt nooit meer zoals het was, maar dat kan ook niet en dat hoeft ook niet.
Liefde overwint alles!

Liefs, Ellen
Bundeltje Gemis 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  lucien lucien (vrijdag, 06 september 2019 22:46)

  Ben dit artikel aan het schrijven om priester Manuka te bedanken voor het wonderbaarlijke wonder dat hij voor mij deed omdat hij me onlangs heeft geholpen mijn ex-vrouw terug te brengen. Bedankt voor je geweldige werk. Dit is echt ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in mijn leven. Voordat ik u ontmoette, mijnheer, ik heb alle mogelijke middelen geprobeerd die ik kon om mijn vrouw terug te krijgen, maar ik realiseerde me eigenlijk dat niets voor mij werkte en dat mijn vrouw veel haat voor mij had ontwikkeld .. ik dacht er was geen hoop meer om zich met haar te herenigen. Maar toen ik goede recensies las over hoe priester Manuka anderen terug kon helpen ex terug, besloot ik het eens te proberen en ik deed alles wat hij me opdroeg en ik vertrouwde hem en volgde zijn instructies op precies zoals hij me in 7 dagen garandeerde, en dat was precies toen mijn vrouw me belde en bij me terugkwam. Ik ben zo blij voor het goede werk dat je voor me hebt gedaan. We zijn nu meer tevreden dan ooit. Alles ziet er perfect en zo natuurlijk uit! Heel erg bedankt meneer voor uw authentieke en onbetwistbare spreuken. E-mail hem nu voor hulp :::: lovesolutiontemple1@gmail.com of priestmanuka@yahoo.com

 • #2

  maria (vrijdag, 04 oktober 2019 18:16)

  Hello, it is difficult to see your true love take a different direction. Hello everyone, my name is Maria Luke. I have been married for 20 years. One day, my husband told me that he could not continue our marriage because he had seen another woman decide to ask for help and find someone with my similar story online, how his marriage was restored and that I feel my change of history, I live happy with my husband, as when we got married, we strengthen our love for all and I also discover that my husband had a negative influence, I am very grateful to this person for help, if you need help contact.info, whatsapp + 2349061570504

 • #3

  Daniel (donderdag, 14 november 2019 07:55)

  Hoe ik mijn ex-minnaar terug kreeg die het uitgemaakte, ze was het mooiste meisje en we houden allebei van elkaar, maar er gebeurde iets na een tijdje en ze begon boos op me te worden en dus gingen we uit elkaar maar ik hou van haar en ik wilde niet om haar voor wat dan ook te verliezen, na een week begon ze te daten met een man die ik jaloerser werd, toen een vriend van me die merkte dat ik te veel van haar hield, mijn ex-minnaar vertelde me om contact op te nemen met Dr. Sacre en toen vertelde hij me veel van de getuigenis over hem dat hij hem hielp zijn geliefde terug te brengen en hem ook wat kruidengeneeskunde te sturen die groter is dan de penis, dus nam ik contact op met Dr. Sacre die mij hielp en mijn geliefde terugbracht en ook kruidengeneesmiddelen gaf die mijn penis vergroten en me ook laten blijven langer in bed en nu houdt ze meer van me, dan kun je ook contact met hem opnemen via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of Whatsapp-nummer +2348159768201 voor hulp helpt hij je bij het oplossen van elk probleem

  ik ben Daniel

 • #4

  Daniel (donderdag, 14 november 2019 07:56)

  Hoe ik mijn ex-minnaar terug kreeg die het uitgemaakte, ze was het mooiste meisje en we houden allebei van elkaar, maar er gebeurde iets na een tijdje en ze begon boos op me te worden en dus gingen we uit elkaar maar ik hou van haar en ik wilde niet om haar voor wat dan ook te verliezen, na een week begon ze te daten met een man die ik jaloerser werd, toen een vriend van me die merkte dat ik te veel van haar hield, mijn ex-minnaar vertelde me om contact op te nemen met Dr. Sacre en toen vertelde hij me veel van de getuigenis over hem dat hij hem hielp zijn geliefde terug te brengen en hem ook wat kruidengeneeskunde te sturen die groter is dan de penis, dus nam ik contact op met Dr. Sacre die mij hielp en mijn geliefde terugbracht en ook kruidengeneesmiddelen gaf die mijn penis vergroten en me ook laten blijven langer in bed en nu houdt ze meer van me, dan kun je ook contact met hem opnemen via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of Whatsapp-nummer + 23 481 597 682 01 voor hulp helpt hij je bij het oplossen van elk probleem

  ik ben Daniel