Lotgenoten Bijeenkomsten "Samen zijn"


Eerste Lotgenoten Bijeenkomst “Samen Zijn” in Almere

 

Wanneer je je kindje voor, tijdens of na de geboorte verliest, dan staat je wereld op zijn kop. Het geluk en de toekomst die je zo toelachten veranderen in een zwart gat. Soms kun je goede steun vinden in je omgeving, maar niemand begrijpt jouw verlies, verdriet, liefde, trots en gemis zo goed als lotgenoten. Vaders en moeders die hetzelfde meemaken en doormaken als jij.

 

Hoe gaan zij om met het gemis van hun kindje, waar vinden andere troost in, hoe kom je het verdriet weer te boven en vooral, hoe kun je verder leven zonder het kindje dat je zo erg mist en hoe kun je hem of haar een mooi plekje geven binnen het gezin.

 

Speciaal voor ouders die antwoord willen op bovenstaande vragen. Die een dag met lotgenoten willen kunnen spreken en die graag een mooie dag willen die in het teken staat van het kindje dat zo ontzettend wordt gemist, organiseren Brenda (Elk Kind Doet Ertoe), Ellen (Bundeltje Gemis) en Youri (Fab Begeleiding) op zaterdag 11 mei organiseren de eerste Lotgenoten Bijeenkomst “Samen zijn”. 

 

Waar: De Waterzaal van Stad & Natuur Almere op de Kemphaan
           Kemphaanstraat 1, 1358 AD Almere
Wanneer: Zaterdag 11 mei
Voor wie: Ouders die hun kindje voor, tijdens of na de geboorte zijn verloren
Kosten: € 25
Inschrijven: Kan onder dit bericht


Ticket 'Samen Zijn' Lotgenoten Bijeenkomst Almere

Op zaterdag 11 mei organiseren Brenda van Elk Kind Doet Ertoe, Ellen van Bundeltje Gemis en Youri van Fab Begeleiding vrijwillig de eerste lotgenoten bijeenkomst 'Samen Zijn' in Almere
Bestel nu je ticket zodat je zeker bent van je plekje. Er zijn 20 tickets beschikbaar.

Ticket Samen Zijn

€ 25,00

  • Beperkt beschikbaar

Meer informatie:

Deze bijeenkomst is voor ouders die een kindje verloren zijn tijdens de zwangerschap of tijdens of na de bevalling. Deze dag staat in het teken van alle mooie kindjes die niet meer bij ons zijn. Er wordt op een mooie manier stil gestaan bij deze kinderen en we hebben een mooie daginvulling samengesteld. 

Deze middag staat in het teken van samen zijn, verhalen en ervaringen delen en er zijn twee workshops die gegeven worden.

 

Let op! Een gekocht ticket is niet meer inwisselbaar, dit omdat wij vastzitten aan o.a. zaal- en materiaalkosten die wij anders niet kunnen bekostigen. Wel blijft het ticket geldig voor een volgende bijeenkomst van 'Samen Zijn'.

De bijeenkomst kan doorgang vinden als wij minimaal 15 inschrijvingen hebben ontvangen, anders krijg je je geld terug.

 

We zien je graag zaterdag 11 mei in de Waterzaal van Stad & Natuur gevestigd op de Kemphaan in Almere.

Als je je tickets hebt besteld ontvang je een bevestiging en ruim twee weken van tevoren hoor je of de bijeenkomst genoeg inschrijvingen heeft ontvangen en zo ja, dan sturen we je de rest van de informatie.

 

De Kemphaan is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is een bushalte. Wil je wel graag komen, maar lukt dat qua vervoer niet, stuur ons dan een mailtje naar dekrachtvan.samenzijn@gmail,com. We denken graag met je mee. Ook kun je hier heen mailen als je andere vragen hebt.

 

Liefs, 

Brenda, Ellen en Youri