Nieuws · 09. oktober 2020
De winnaars van de allereerste editie van de New Webshop Awards zijn onlangs bekend gemaakt. Bundeltje Gemis werd winnaar van de categorie 'Overig' en won ook nog eens de Publieksprijs met de hoogste waardering met een gemiddelde van 9.64. Deze verkiezing werd georganiseerd om een podium te bieden aan jonge Nederlandse webshops waar met passie en inzet gewerkt wordt. Ellen van Bundeltje Gemis is natuurlijk enorm trots op dit behaalde resultaat "Dit laat zien dat ik goed bezig ben en dat mensen...
30. juni 2020
Nu ik me erg aan het verdiepen ben in ongewenst kinderloos zijn, de verschillende behandelingen en trajecten die er zijn, verschillende verhalen lees, blogs volg en documentaires e.d., kwam ik ook op het verhaal van de maansteen. De maan heeft invloed op mens, dier en natuur. Zo zou de maan de vruchtbaarheid bevorderen, energie geven, invloed hebben op emoties, welvaart, gezondheid en vitaliteit. De maansteen is verbonden met de maan en bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid. Ook heeft de...

29. april 2020
Blog · 02. januari 2020
Voor het gedicht "Een nieuw jaar" heb ik op mijn social media input gevraagd aan sterrenouders over hoe zij de feestdagen en de jaarwisseling hebben ervaren en wat voor gevoel zij hebben bij een nieuw jaar. Het gedicht is iets langer geworden dan verwacht, maar hopelijk sluit het goed aan op het gevoel van alle inzendingen die ik heb mogen ontvangen.

Nieuws · 02. januari 2020
Op 4 september 2018 kwam de eerste druk van Bundeltje Gemis uit. Vol spanning heb ik de eerste reacties op het dichtbundeltje afgewacht. En toen ze eenmaal binnen kwamen was ik blij en opgelucht en wist ik dat dit bundeltje veel ouders troost en (h)erkenning zou kunnen brengen. Het boekje is geschreven na het overlijden van mijn neefje Josha op 17 juni 2016, in overleg met zijn ouders. Uit onmacht wilde ik graag iets doen....de pijn wegnemen kan niet, maar laten weten dat ze begrepen werden,...
De verhalen achter Bundeltje Gemis · 05. september 2019
Ik werd naar binnen geroepen terwijl m’n moeder en Roxas even in de speelhoek waren. Het apparaat ging erop en ik zag het meteen, of eigenlijk zag ik helemaal niks. Geen kloppend hartje.

16. augustus 2019
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de poster Ons Thuis. Ik heb er een voor bij het verlies van één kindje en voor bij het verlies van meerdere kindjes. Bij het origineel krijg je de standaard poster. Bij een gepersoliseerde poster kun je de familienaam en de naam van het kind/ de kinderen toe laten voegen. Voorbeelden: Afb. 1: Poster gepersonaliseerd met familienaam (kan ook met namen kind/ kinderen) Afb. 2: Poster Ons Thuis origineel Afb. 3: Poster Ons Thuis voor meerlingen, te...
Blog · 11. augustus 2019
Toen ik het gedichtje 'Jij bent mijn wereld' schreef, kwam ik op het idee om alle kindjes die worden gemist een podium te geven. Om deze lieve en mooie onzichtbare kinderen zichtbaar te maken voor de wereld. Omdat zij de wereld voor iemand zijn, net zoals ieder ander zichtbaar kind dat is. Omdat ook zij vol trots met de wereld gedeeld mogen worden. Wil jij ook graag de foto van jou kindje(s) hier tussen laten plaatsen? Stuur dan een foto en de naam van je kindje(s) per mail naar...

Nieuws · 09. augustus 2019
Still in your eyes, een project van (Stichting Still) fotograaf Marcel Kolenbrander. In dit boek legt hij de liefde voor een stilgeboren of vroeg overleden kindje vast in de ogen van ouders, grootouder, broertjes en zusjes. Voor dit prachtige project, waarvan 25% van de opbrengst naar Stichting Still gaat, schreef ik vanuit Bundeltje Gemis een aantal liefdevolle gedichtjes, passend bij het boek. Heel mooi om te doen, om liefde te kunnen verspreiden met woorden. Ik ben heel benieuwd naar het...
Naast haar hartafwijkingen bleek er ook meer aan de hand te zijn waardoor ze nauwelijks groeide. Maar ons meisje was een vechtertje. Het ging goed met haar hartje en ze groeide eindelijk een beetje waardoor we na een maand ziekenhuis eindelijk naar huis mochten om de laatste uitslagen van de onderzoeken thuis af te wachten.

Meer weergeven