16. augustus 2019
Origineel - poster één kindje Origineel - poster meerdere kindjes Voorbeeld gepersonaliseerde poster Toevoegen van familienaam (bijv. Fam. Jansen) en toevoegen van de naam/ namen
Blog · 11. augustus 2019
Toen ik het gedichtje 'Jij bent mijn wereld' schreef, kwam ik op het idee om alle kindjes die worden gemist een podium te geven. Om deze lieve en mooie onzichtbare kinderen zichtbaar te maken voor de wereld. Omdat zij de wereld voor iemand zijn, net zoals ieder ander zichtbaar kind dat is. Omdat ook zij vol trots met de wereld gedeeld mogen worden. Wil jij ook graag de foto van jou kindje(s) hier tussen laten plaatsen? Stuur dan een foto en de naam van je kindje(s) per mail naar...

Nieuws · 09. augustus 2019
Still in your eyes, een project van (Stichting Still) fotograaf Marcel Kolenbrander. In dit boek legt hij de liefde voor een stilgeboren of vroeg overleden kindje vast in de ogen van ouders, grootouder, broertjes en zusjes. Voor dit prachtige project, waarvan 25% van de opbrengst naar Stichting Still gaat, schreef ik vanuit Bundeltje Gemis een aantal liefdevolle gedichtjes, passend bij het boek. Heel mooi om te doen, om liefde te kunnen verspreiden met woorden. Ik ben heel benieuwd naar het...
Sinds september 2018 is het Bundeltje Gemis verkrijgbaar, het dichtbundeltje dat is begonnen met het verlies van mijn neefje Josha. Inmiddels zijn er bijna 200 exemplaren thuis bij ouders die een kindje moeten missen. Onlangs heb ik een oproepje gedaan aan deze ouders of ze het verhaal van hun kindje met mij zouden willen delen. Vandaag het verhaal van Bas en Marjolein en hun dochtertje Anyk Esmé. 28 december 2018, tussen Kerst en Oud & Nieuw werden wij verblijd met de komst van onze...

Sinds september 2018 is het Bundeltje Gemis verkrijgbaar, het dichtbundeltje dat is begonnen met het verlies van mijn neefje Josha. Inmiddels zijn er bijna 200 exemplaren thuis bij ouders die een kindje moeten missen. Onlangs heb ik een oproepje gedaan aan deze ouders of ze het verhaal van hun kindje met mij zouden willen delen. Vandaag het verhaal van Jerry en Sadora en hun dochtertje Leah Sofie.
Blog · 12. mei 2019
Moederdag....een ontzettend moeilijke en confronterende dag voor een moeder die een of meerdere kindjes moet missen, een kind die zijn/haar moeder moet missen en een vrouw die moeder is in haar hart, maar nog geen kindje heeft. Speciaal voor hen schreef ik een aantal gedichtjes over Moederdag.

Nieuws · 07. mei 2019
Op 4 september 2018 kwam het dichtbundeltje Bundeltjes Gemis eindelijk uit, na maanden voorbereiding, schrappen, herschrijven en zenuwen. Ik vond het zo spannend, want hoe zouden mensen mijn gedichtjes ontvangen en zou het wel goed genoeg zijn. Ik had er tenslotte al mijn spaargeld in gestoken. Maar nu kan ik aankondigen dat ik deze week de tweede druk van het dichtbundeltje heb besteld en daar ben ik best wel trots op. Het dichtbundeltje is speciaal geschreven voor ouders die een kindje moeten...
De mensen die het verhaal achter Bundeltje Gemis kennen, weten dat Bundeltje Gemis is ontstaan door een bijzonder jongetje, mijn neefje Josha. Op 16 juni 2016 werd Josha geboren. Als tante was ik natuurlijk ontzettend trots, maar het was ook allemaal erg spannend omdat we niet wisten hoe het met Josha zou gaan. Tijdens de zwangerschap had hij te weinig vruchtwater en omdat dit een negatief effect kon hebben op zijn longfunctie had hij direct na zijn geboorte beademing nodig. Na zijn geboorte...

Bundeltje Gemis is ontstaan nadat mijn neefje Josha 25 uur na zijn geboorte overleed. De rauwe pijn en het onverteerbare verdriet dat dit verlies teweeg bracht bij zijn ouders, familie en vrienden was niet te beschrijven. En nog steeds, nu bijna 3 jaar na het overlijden van Josha, is het nog steeds onwerkelijk. Bundeltje Gemis is ontstaan door Josha, maar is geschreven voor alle ouders die een kindje moeten missen en daarom heb ik besloten om de verhalen achter Bundeltje Gemis te vertellen. Bij...
Nieuws · 12. april 2019
Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, organiseren Brenda Tiggeler, Ellen Ruperti-Ribbers en Youri Schultz vrijwillig de eerste lotgenoten bijeenkomst ‘Samen Zijn’ in Almere voor ouders die een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap of tijdens of na de bevalling. Op deze bijzondere dag komen lotgenoten samen om met elkaar te spreken en op een mooie manier hun kindje te herdenken.

Meer weergeven