De verhalen achter Bundeltje Gemis · 05. september 2019
Ik werd naar binnen geroepen terwijl m’n moeder en Roxas even in de speelhoek waren. Het apparaat ging erop en ik zag het meteen, of eigenlijk zag ik helemaal niks. Geen kloppend hartje.
16. augustus 2019
Poster voor bij het verlies van één kindje Poster voor bij het verlies van meerdere kindjes

Blog · 11. augustus 2019
Toen ik het gedichtje 'Jij bent mijn wereld' schreef, kwam ik op het idee om alle kindjes die worden gemist een podium te geven. Om deze lieve en mooie onzichtbare kinderen zichtbaar te maken voor de wereld. Omdat zij de wereld voor iemand zijn, net zoals ieder ander zichtbaar kind dat is. Omdat ook zij vol trots met de wereld gedeeld mogen worden. Wil jij ook graag de foto van jou kindje(s) hier tussen laten plaatsen? Stuur dan een foto en de naam van je kindje(s) per mail naar...
Nieuws · 09. augustus 2019
Still in your eyes, een project van (Stichting Still) fotograaf Marcel Kolenbrander. In dit boek legt hij de liefde voor een stilgeboren of vroeg overleden kindje vast in de ogen van ouders, grootouder, broertjes en zusjes. Voor dit prachtige project, waarvan 25% van de opbrengst naar Stichting Still gaat, schreef ik vanuit Bundeltje Gemis een aantal liefdevolle gedichtjes, passend bij het boek. Heel mooi om te doen, om liefde te kunnen verspreiden met woorden. Ik ben heel benieuwd naar het...

Naast haar hartafwijkingen bleek er ook meer aan de hand te zijn waardoor ze nauwelijks groeide. Maar ons meisje was een vechtertje. Het ging goed met haar hartje en ze groeide eindelijk een beetje waardoor we na een maand ziekenhuis eindelijk naar huis mochten om de laatste uitslagen van de onderzoeken thuis af te wachten.
Sinds september 2018 is het Bundeltje Gemis verkrijgbaar, het dichtbundeltje dat is begonnen met het verlies van mijn neefje Josha. Inmiddels zijn er bijna 200 exemplaren thuis bij ouders die een kindje moeten missen. Onlangs heb ik een oproepje gedaan aan deze ouders of ze het verhaal van hun kindje met mij zouden willen delen. Vandaag het verhaal van Jerry en Sadora en hun dochtertje Leah Sofie.

Blog · 12. mei 2019
Moederdag....een ontzettend moeilijke en confronterende dag voor een moeder die een of meerdere kindjes moet missen, een kind die zijn/haar moeder moet missen en een vrouw die moeder is in haar hart, maar nog geen kindje heeft. Speciaal voor hen schreef ik een aantal gedichtjes over Moederdag.
Nieuws · 07. mei 2019
Op 4 september 2018 kwam het dichtbundeltje Bundeltjes Gemis eindelijk uit, na maanden voorbereiding, schrappen, herschrijven en zenuwen. Ik vond het zo spannend, want hoe zouden mensen mijn gedichtjes ontvangen en zou het wel goed genoeg zijn. Ik had er tenslotte al mijn spaargeld in gestoken. Maar nu kan ik aankondigen dat ik deze week de tweede druk van het dichtbundeltje heb besteld en daar ben ik best wel trots op. Het dichtbundeltje is speciaal geschreven voor ouders die een kindje moeten...

De mensen die het verhaal achter Bundeltje Gemis kennen, weten dat Bundeltje Gemis is ontstaan door een bijzonder jongetje, mijn neefje Josha. Op 16 juni 2016 werd Josha geboren. Als tante was ik natuurlijk ontzettend trots, maar het was ook allemaal erg spannend omdat we niet wisten hoe het met Josha zou gaan. Tijdens de zwangerschap had hij te weinig vruchtwater en omdat dit een negatief effect kon hebben op zijn longfunctie had hij direct na zijn geboorte beademing nodig. Na zijn geboorte...
Bundeltje Gemis is ontstaan nadat mijn neefje Josha 25 uur na zijn geboorte overleed. De rauwe pijn en het onverteerbare verdriet dat dit verlies teweeg bracht bij zijn ouders, familie en vrienden was niet te beschrijven. En nog steeds, nu bijna 3 jaar na het overlijden van Josha, is het nog steeds onwerkelijk. Bundeltje Gemis is ontstaan door Josha, maar is geschreven voor alle ouders die een kindje moeten missen en daarom heb ik besloten om de verhalen achter Bundeltje Gemis te vertellen. Bij...

Meer weergeven