· 

Bundeltje Gemist winnaar 'The New Webshop Awards'

De winnaars van de allereerste editie van de New Webshop Awards zijn onlangs bekend gemaakt. Bundeltje Gemis werd winnaar van de categorie 'Overig' en won ook nog eens de Publieksprijs met de hoogste waardering met een gemiddelde van 9.64.

 

Deze verkiezing werd georganiseerd om een podium te bieden aan jonge Nederlandse webshops waar met passie en inzet gewerkt wordt. Ellen van Bundeltje Gemis is natuurlijk enorm trots op dit behaalde resultaat "Dit laat zien dat ik goed bezig ben en dat mensen echt kunnen waarderen wat ik doe. Voor mijn gevoel ben ik meer dan een webshop en hoop ik mensen vooral steun en kracht te kunnen bieden met mijn woorden en troostgeschenken. Daarnaast is het mijn doel om rouw bespreekbaar te maken en het taboe rondom (kinder)verlies te doorbreken en bespreekbaar te maken".

 

Onlangs is Ellen van Bundeltje Gemis geinterviewd door Ecommerce News, een van de initiatiefnemers van deze award. Dit interview zal binnenkort online komen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0