Wereldlichtjesdag almere 2019

Elke 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag, Op deze dag worden alle kinderen die worden gemist herdacht. Op 8 december om 19:00 uur ’s avonds worden er wereldwijd kaarsjes aangestoken voor deze kinderen, groot en klein, om zo een golf van licht te creëren. Dit jaar wordt Wereldlichtjesdag ook in Almere georganiseerd.

 

Deze bijzondere avond vindt plaats in een prachtige zaal van het Parkhuys, aan de Bunuellaan 1, welke deze belangeloos beschikbaar heeft gesteld.

 

Planning:

18:30 uur: Inloop

18:45 uur: Opening

18:50 uur: ‘Precious child’ gezongen door Ellen de Wit

19:00 uur: Opnoemen van namen/ aansteken kaarsjes

19:30 uur: Voordragen Wereldlichtjesdaggedicht van Bundeltje Gemis

19:35 uur: 'Make you feel my love' gezongen door Ellen de Wit

19:40 uur: Afsluiting Tot 20:00 uur is er gelegenheid om met lotgenoten te spreken, om 20:00 uur zullen we de zaal verlaten.

 

 

Opgeven:

Deze avond aanwezig zijn? Geef je dan op via: www.bundeltjegemis.nl/wereldlichtjesdag/ Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Ook willen we graag de namen van de kinderen weten waarvoor een kaarsje aangestoken moet worden. Deelname is gratis en voor koffie, thee, e.d. wordt gezorgd.

 

Organisatoren:

Brenda Tiggeler van Elk Kind Doet Ertoe, Ellen Ruperti-Ribbers van Bundeltje Gemis en Hans Brummer van Silentis Uitvaartverzorging hebben dit jaar hun handen ineen geslagen om deze avond te organiseren.