· 

Gedichtjes van Bundeltje Gemis in boek 'Still in your eyes'

Still in your eyes, een project van (Stichting Still) fotograaf Marcel Kolenbrander. In dit boek legt hij de liefde voor een stilgeboren of vroeg overleden kindje vast in de ogen van ouders, grootouder, broertjes en zusjes.


Voor dit prachtige project, waarvan 25% van de opbrengst naar Stichting Still gaat, schreef ik vanuit Bundeltje Gemis een aantal liefdevolle gedichtjes, passend bij het boek. Heel mooi om te doen, om liefde te kunnen verspreiden met woorden. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

 

Het boek gaat binnenkort naar de drukker en zal in november 2019 verschijnen. De boekpresentatie is op Wereldlichtjesdag (8-12-2019) op een nader te bepalen locatie in Midden Nederland. Het boek kan alvast besteld worden via www.stillinyoureyes.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0