De werking van maansteen

Nu ik me erg aan het verdiepen ben in ongewenst kinderloos zijn, de verschillende behandelingen en trajecten die er zijn, verschillende verhalen lees, blogs volg en documentaires e.d., kwam ik ook op het verhaal van de maansteen.

De maan heeft invloed op mens, dier en natuur. Zo zou de maan de vruchtbaarheid bevorderen, energie geven, invloed hebben op emoties, welvaart, gezondheid en vitaliteit.

De maansteen is verbonden met de maan en bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid. Ook heeft de maansteen een kalmerende werking op het gevoelsleven. Je kunt maansteen 's avond opladen in het licht van de maan, om de werking van de steen te verhogen. Maansteen heeft het meeste effect als deze direct op de huis gedragen wordt, zoals in de vorm van een armband of een hanger aan een ketting.

De maansteen heeft iets puurs over zich, de mooie steen komt in verschillende kleuren en elke kleur heeft weer een aparte betekenis. In de webshop van Bundeltje Gemis verkoop ik momenteel vier verschillende kleuren, namelijk wit/ regenboog, wit, grijs en perzikkleur.

De kleuren staan voor:

Wit/ Regenboog maansteen: De witte- en regenboogstenen worden het vaakst gebruikt om de vruchtbaarheid te bevorderen. Ze zorgen ervoor dat je open staat voor impulsen en ingevingen. Daarnaast stimuleert deze kleur maansten de intuïtie en de vruchtbaarheid. De regenboogsteen werkt daarnaast ook vooral op het spirituele vlak en zet je je kracht.


Grijze maansteen: De grijze maansteen heeft, bevordert, naast de ondersteuning van de vruchtbaarheid, ook intuïtie en zelfinzicht. Daarnaast kan deze steen spirituele waarneming en spirituele communicatie versterken.

Perzik (Peach) maansteen: Naast de bevordering van de vruchtbaarheid, heeft deze maansten als werking dat je het leven leert te nemen zoals het is en te waarderen. Dit resulteert ook weer in een gevoel van vrede, troost en rust. Ook heeft de steen een positieve werking op je hormoonhuishouding.

 
Om de werking van de maansteen te bevorderen, kun je hem 's avonds voor het raam in het licht van de maand opladen voor een betere werking.


Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.