· 

Samenwerking Elisio Vlinderpost en Bundeltje Gemis

Elisio Vlinderpost en Bundeltje Gemis bundelen hun krachten voor de wenskaarten van 2019. Elk jaar verzend Elisio Vlinderpost drie wenskaarten naar ouders die hun kindje zijn verloren, met Moederdag, Vaderdag en de Geboortedag van hun sterrenkindje. 

 

Anna en Salvador verloren in november 2017 hun zoontje Elisio na een zwangerschap van 24 weken. Uit liefde besloot Anna haar man een kaartje te sturen voor Vaderdag, uit naam van hun zoon. Zo is het idee van Elisio Vlinderpost ontstaan. In 2018 zijn zij begonnen met het verzenden van de wenskaarten en dit zetten zij voort in 2019. Elisio Vlinderpost is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) gevestigd in België.

 

Voor de drie verschillende wenskaarten voor 2019 hebben zij Bundeltje Gemis benaderd met de vraag of ik gedichtjes voor op de wenskaarten kon schrijven. Daar hoefde ik eigenlijk geen moment over na te denken en besloot deze mooie samenwerking aan te gaan door de drie gedichten aan ze te schenken. Daarnaast worden de kaartjes mooi opgemaakt met de illustraties van lauboratorium illustraties,

 

Ouders van een sterrenkind kunnen zich gratis inschrijven voor de wenskaarten van Eliso Vlinderpost via: elisiovlinderpost.be/Inschrijving.html.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bennie en Corrine Kosse (donderdag, 09 mei 2019 17:06)

    Lieve mensen van Elisio, zeer hartelijk dank voor de liefdevolle kaart ivm moederdag. Zo'n lieve tekst op de kaart. Net alsof Debora* hem zelf geschreven heeft. Nogmaals super bedankt.