· 

Bundeltje Gemis gaat samenwerking aan voor lotgenoten bijeenkomsten

"Als je krachten bundelt
En uit liefde handelt
Kun je samen iets moois organiseren
En lichtpuntjes voor anderen creëren"

© Bundeltje Gemis

Al een paar maanden hadden we het er over in de gezamelijke app groep en vandaag - 27 januari 2019 - was dan de eerste meeting een feit. Drie mensen met allen een andere achtergrond maar ook allen met hetzelfde doel; mensen willen verbinden. bewustzijn creëren en lichtpuntjes bieden. 

Zaterdag 11 mei zullen de dames achter Bundeltje Gemis (Ellen), Elk Kind Doet Ertoe (Brenda) en Fabbegeleiding (Youri) voor het eerst hun krachten bundelen en een mooie lotgenoten bijeenkomst organiseren.


Meer informatie over de locatie, tijd, kosten e.d. volgen binnenkort.

Reactie schrijven

Commentaren: 0