De verhalen achter Bundeltje Gemis

Bundeltje Gemis is ontstaan nadat mijn neefje Josha 25 uur na zijn geboorte overleed. De rauwe pijn en het onverteerbare verdriet dat dit verlies teweeg bracht bij zijn ouders, familie en vrienden was niet te beschrijven. En nog steeds, nu bijna 3 jaar na het overlijden van Josha, is het nog steeds onwerkelijk. 

Bundeltje Gemis is ontstaan door Josha, maar is geschreven voor alle ouders die een kindje moeten missen en daarom heb ik besloten om de verhalen achter Bundeltje Gemis te vertellen. Bij wie is het dichtbundeltje terecht gekomen? Wie zijn deze kindjes die zo worden gemist? Daarom heb ik onlangs een oproepje gedaan aan ouders die een Bundeltje Gemis hebben, om te vertellen over hun kindje. In de loop van de komende weken zal ik deze verhalen gaan plaatsen.


Wil jij ook jullie verhaal hier laten plaatsen? Stuur dan een berichtje naar info@bundeltjegemis.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0