· 

Tweede druk voor Bundeltje Gemis

Op 4 september 2018 kwam het dichtbundeltje Bundeltjes Gemis eindelijk uit, na maanden voorbereiding, schrappen, herschrijven en zenuwen. Ik vond het zo spannend, want hoe zouden mensen mijn gedichtjes ontvangen en zou het wel goed genoeg zijn. Ik had er tenslotte al mijn spaargeld in gestoken. Maar nu kan ik aankondigen dat ik deze week de tweede druk van het dichtbundeltje heb besteld en daar ben ik best wel trots op. 

 

Het dichtbundeltje is speciaal geschreven voor ouders die een kindje moeten missen en staat vol liefdevolle gedichtjes over het gemis, de liefde, de boosheid en de trots die je voelt als je een kindje verliest. 

Heel mooi vind ik het, dat het dichtbundeltje al bij zoveel ouders troost mag brengen. Dat geeft me de drive om door te gaan met het schrijven van mijn gedichten. En van de opbrengst van het dichtbundeltje kan ik werken aan mijn volgende mooie project. Helaas kan ik hier op dit moment nog niet teveel over zeggen, maar achter de schermen wordt hard gewerkt. Hierover later uiteraard meer :). 

Nog een Bundeltje Gemis bestellen voor Moederdag? Bekijk dan hier de actie.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0